Eindhoven maandagavond

 

 

Aangeraakt worden door de eenvoud waarmee Biodanza mensen in beweging zet, hen met aandacht en levenspassie uitnodigt zichzelf en de ander écht te ontmoeten.

De doelstelling van Biodanza is gelegen in het verhogen van de kwaliteit van het leven.

Elke deelnemer wordt uitgenodigd om zijn eigen vitale antwoorden te ontdekken en zijn manier van expressie en actie in beweging te brengen.
Biodanza verleid je tot de vreugde van het leven, het plezier van dans en beweging en hoe samen te dansen en te leven.

De muziek, de bewegingen, het contact met de ander stimuleert onze persoonlijkheid en vervult ons leven op een prettige manier, doet passie herleven geeft het leven een diepere dimensie.

We adviseren mensen die met Biodanza starten 4 keer mee te dansen om daarna te kunnen beslissen of ze voor een langere periode van minstens een jaar het proces aangaan. Deze verbinding is bedoeld om elkaar de geborgenheid te kunnen geven, langzaam op te bouwen en te integreren zowel motorisch als affectief met onszelf, de ander en de groep. Het concept in Biodanza gaat uit van het versterken van de gezonde aspecten.

 

Maandagavond: alleen voor nieuwe deelnemers: start 4 september 2023

Facilitator: Petra Fassotte

Opgave: Petra Fassotte petrafassotte@hetnet.nl of mobiel:06-20946752

Tijd: Inloop vanaf 19.30 u. start 20.00 uur tot 21.30 – 22.00 u.

Locatie: Centrum voor Biocentrisch leven Celsiusstraat 26B Bezoekadres: Groenewoudseweg tussen huisnummer 71 en 73 volg je het Paradijspad aan het einde is een hek wat je open kan duwen, ga rechtsaf daar is een blauwe poort daar zijn wij.

Investering:

De eerste 4 kennismakingsavonden zijn samen voor 36 Euro.

€ 45 elke maand automatische overschrijving, dit is op basis van een jaarabonnement berekend over 40-42 wekelijkse lessen.

Overleg mogelijk bij minimale inkomsten.

Bankrekening:
IBAN: NL95ASNB0708296653
FACEBOOK:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100094362383458

Graag van tevoren aanmelden: stuur een e-mail naar: petrafassotte@hetnet.nl